Dünyaca ünlü et ustası Nusret Gökçe, markası Nusr-Et ile bu kez İtalya’nın moda ve lüks başkenti Milano’da sahne aldı. Açılışta olanlar ise tam anlamıyla Hollywood filmlerini aratmadı!

Etle yaptığı sanatı “show”a dönüştüren, tuz serpme hareketiyle dünya çapında tanınan Salt Bae, bu kez İtalya'nın kalbinde yeni bir restoran açarak Avrupa’ya adeta gövde gösterisi yaptı. Milano'nun lüks otellerinden Casa Brera bünyesinde hizmete giren Nusr-Et, açılışından sadece saatler sonra sosyal medyada trend listelerine girmeyi başardı.

Milano Açılışında Ünlüler Geçidi: Bocelli’den Sürpriz Performans!

Nusret’in Milano’daki yeni şubesi, sadece et severlerin değil, siyaset ve sanat camiasının da buluşma noktası oldu. Açılışa İtalya Kültür ve Turizm Bakanı Daniela Santanchè, Senato Başkanı Ignazio La Russa ve dünyaca ünlü tenor Andrea Bocelli de katıldı. Hatta Bocelli, mutfağa girip "O Sole Mio"yu canlı seslendirerek geceye damga vurdu. O anlar, Instagram’da kısa sürede milyonlarca kez izlendi.

Et ve müziğin bir araya geldiği o anlar için Nusret, sosyal medya hesabına “Gerçek hayatta olamayacak kadar güzel” notunu düştü.

Milano Moda Haftası'yla Aynı Anda Açıldı: Zamanlama Harikası!

Yeni şube açılışı, tam da Milano Moda Haftası ile aynı zamana denk geldi. Brera sokaklarında yürüyerek yaptığı paylaşımlar, şehirdeki turistlerin ve moda dünyasının dikkatini çekti. Milano’nun en çok konuşulan restoranı hâline gelen Nusr-Et, gurme eleştirmenlerden de tam not aldı.

Açılışta, geleneksel İtalyan mutfağına saygı duruşu niteliğinde sunumlar yapılırken, menüde klasik Nusr-Et lezzetleriyle İtalyan dokunuşlarının buluştuğu özel tabaklar yer aldı.

Nusret’ten İtalya’ya Övgü: “Bu Kültür UNESCO’yu Fazlasıyla Hak Ediyor”

“İtalyan mutfağı benim için sadece yemek değil, bir yaşam tarzı” diyen Nusret, İtalya'nın gastronomi mirasının UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine alınması yönündeki çabaları desteklediğini açıkladı. Özellikle taze makarnalara ve gnocchiye hayran olduğunu vurgulayan Gökçe, “İtalya zaten çoktan bu unvanı hak etti” dedi.

Bir Kasaptan Dünya Markasına: Nusret’in İlham Veren Hikayesi

Bugün 30’dan fazla restoranla dünyaya açılan Nusret’in öyküsü ise sıfırdan zirveye çıkan gerçek bir başarı öyküsü. Madenci bir babanın oğlu olarak başladığı hayat, Arjantin’de kasaplık eğitimi, New York’ta restoranlarda çalışma ve İstanbul’daki ilk mekânla devam etti. 2017’de viral olan o ikonik tuz serpme videosu ise onun kaderini değiştirdi.

Nusret’in son açıklaması ise adeta açılışa damga vurdu:

Gülben Ergen ABD turnesinin son gününde bornozla görüntülendi!
Gülben Ergen ABD turnesinin son gününde bornozla görüntülendi!
İçeriği Görüntüle

“Milano, bir şehir değil; bir ruh, bir stil, bir yaşam biçimi…”